VÅR KÄRLEK

DRIVER OSS FRAMÅT

Allt började med en pizzakartong för över 20 år sedan och är än idag ett familjeföretag som dagligen ser till att mätta hungriga kunder.


Välkommen in i familjen.

Resan från liten och lokal till rikstäckande med stor aptit har egentligen bara börjat 

Det som för 20 år sedan var en enkel vision om att serva Malmös lokala restauranger med solida pizzakartonger har vuxit till ett rikstäckande företag som idag är bland de ledande i Sverige på pizzakartonger i wellpapp. Samtidigt har produktportföljen utökats med målet att vara en komplett helhetsleverantör inom Non-food med produkter såsom engångsartiklar för Take-Away, hygienpapper och emballage.


En resa som ännu pågår och där det lilla garaget ersatts med ett stort och nybyggt kontor samt lager med plats nog för att ta oss till nästa destination. En resa som ni förhoppningsvis vill hänga med på.

Om Pibox
Om Pibox

Det är kärleken till förpackningar som förenar oss

Bland våra kunder märks restauranggrossister, brödtillverkare, charkuterier, med flera. Vi är bland de ledande i Sverige på pizzakartonger med våra patenterade Maestro och Nybakad-kartonger. Förutom pizzakartonger erbjuder vi även emballage i wellpapp, engångsartiklar för Take-Away samt hygienpapper.

Pibox i siffror

Med huvudkontor och säte i Malmö har vi en startegiskt bra placering längs med huvudleder för att kunna serva kunder snabbt runt om i landet.


Vi är stolta över vad vi åstadkommit hittills och skäms inte för att skryta med det. Siffrorna talar för sig själva.

2004

GRUNDAT

1 600

KVM LAGER

1 200

KUNDER

★★★★★

KREDITVÄRDIGHET

4S som ser till att

leda oss rätt 

Våra 4S är det som dagligen genomsyrar vår verksamhet och sättet vi jobbar på. Genom våra ledord säkerställer vi att vi lever upp till de kärnvärden och principer som vi vill att våra medarbetare och kunder ska associera Pibox med - såväl idag som för framtiden.

SÄKRA

SNABBA

SIMPLA

SELEKTIVA

Det handlar om mer än att bara sälja förpackningar till bra pris

Ibland tror man att det handlar om att vara billigast. Speciellt när det gäller engångsartiklar. Men det är så mycket mer än bara bra pris. Det handlar om att ta ansvar - för sin produkt, sitt varumärke och vår miljö. Vi säljer inte falsk trygghet, vi väljer istället att vara ärliga från början och ge er rätt förutsättningar från start. Även om det innebär att det kostar lite mer.

Var först
med att veta.

Har ni några frågor?

Prata med någon av våra experter om du undrar över något eller behöver hjälp.

unsplash