• MAESTRO
  • PANDY
  • PIFORM
  • STAR BOX
  • HYGIENE VISION

PIZZAKARTONG MAESTRO

DESIGN OCH KVALITET. Pizzakartongerna i Maestro-serien är en av marknadens mest populära och igenkända. Mycket tack vare dess stilrena design men också robusta kvalitet. Maestro-kartongen erbjuder fördelar som få andra pizzakartongerna kan erbjuda och är därför det självklara valet för flera pizzerior när de ska välja sin pizzakartong.

KRAFTLINER NYFIBER. Då det är vår mest populära pizzakartong är det ett måste för oss att kunna erbjuda den i flera olika storlekar och utföranden. Den finns i flera olika kombinationer med antingen vit och/eller brun in- och utsida. Kvalitet var det också och då är det naturligtvis Kraftliner Nyfiber som vi har i denna kartong. Att den är mer än lämplig för kontakt med livsmedel är inget vi sticker under stol med.

MÖNSTERSKYDDAD FÖRPACKNING. Design var det ja. En av få pizzakartongerna på marknaden idag som är patenterad och det är något vi naturligtvis är väldigt stolta och måna över. Just för att undvika att andra ska utnyttja Maestro-kartongen rykte som en kvalitetskartong har vi sett till att mönsterskydda förpackningen vilket innebär att det bara är Pibox som trycker denna pizzakartong.

ETT SJÄLVKLART VAL. Är ni ute efter kvalitet och design i ett är pizzakartongerna i Maestro-serien det självklara valet.

PANDY PAPER

TORKPAPPER OCH SERVETTER. Piboxs egna sortiment i pappersbranschen där Pandy Paper står för utbudet. Ett papper som fungerar för såväl konsument- som professionellt bruk. Oavsett om du är ute efter torkpapper eller olika sorters servetter såsom Take Pandy eller Airlaid har Pandy en lösning som passar just ditt behov.

100% NYFIBER. För oss är det viktigt med kvalitet och det syns inte minst på utbudet i Pandy-serien. Allt papper är gjort från 100% nyfiber och är således redo att anta alla de utmaningar som det utsätts för. Med utmärkta absorptionsegenskaper och silkeslen känsla är Pandy pappret för dig som ställer krav på sina produkter.

FLERA ALTERNATIV. När det gäller utbudet har vi satsat på en rad variationer i storlekarna. Med de tillhörande dispensers som är konstruerade för att passa med Pandy Torkpapper kan du på nolltid sätta upp ditt egna torkpapper för hemma- eller professionellt bruk.

KOMPLETTERA MED HYGIENE VISION. Pandy Torkpapper är ett utmärkt val för den som vill ha ett kvalitativt papper som räcker långt. Kompletteras utmärkt med till exempel vår Hygiene Vision-serie för en komplett hygienlösning.

PIFORM PLASTBÄGARE

PLASTBÄGARE FÖR ALLA TILLFÄLLEN. Med Piform plastbägare har du ett brett utbud av såväl runda som rektangulära plastbägare för alla tillfällen. Oavsett om du ska förvara små eller stora innehåll har vi storleken för dig. Piform är utformat för att kunna erbjuda alla de möjligheter en portabel matförpackning ska erbjuda.

TÅLIG PP-PLAST. Plastbägarna i Piform-serien är gjorda från kvalitativ polypropen-plast, även kallat PP. Noggrannt designade och tillverkade så att de tillhörande locken ser till att försluta innehållet på ett optimalt sätt. Det spelar ingen roll om det är flytande eller fasta livsmedel som du ska förvara då Piform har en storlek för just ditt ändamål.

GODKÄNDA FÖR LIVSMEDEL. Precis som för alla plastprodukter på marknaden som ska komma i kontakt med livsmedel är Piform-bägarna godkända för kontakt med livsmedel. De genomgår noggranna kemiska analyser för att garantera att produkterna inte inverkar på innehållet eller konsumenterna.

PIFORMANCE. Piform levererar ett högklassigt resultat i en enkel förpackning och presterar alltid på topp. Därför bör plastbägarna i Piform-serien vara ett naturligt inslag i ert sortiment.

STAR BOX

DEN FLEXIBLA HÄMTBOXEN. Star Box är namnet på vår hämtbox i EPS, expanderad polystyren. Med en enkel förslutning, robust design och tre olika utförande är Star Box den mest lämpade hämtboxen för Take Away-mat. Oavsett om det handlar om varma eller kalla maträtter ser Star Box till att leva upp till sitt stjärnfyllda namn.

TRE OLICKA FACK. Star Box finns i tre olika utföranden med 1-, 2- eller 3-fack och ger dig som kund valfriheten att själv välja vilken lösning som passar dig. Eller varför inte kombinera de olika facken till olika maträtter? Möjligheterna är många med Star Box.

TESTADE OCH GODKÄNDA. Det är viktigt att kvalitetssäkra våra produkter och Star Box är inget undantag. Precis som i Piform-serien är polystyren en plast som är strikt reglerad för kontakt med livsmedel och vi levererar alltid dokumentation som styrker Star Boxs lämplighet för kontakt med livsmedel.

SMIDIG TAKE AWAY. Vi är stolta över vår Star Box och rekommenderar den alltid. Vi ser den som den allra bästa och smidigaste lösningen för Take Away-rätter.

PIBOX HYGIENE VISION

KOMPLETT HYGIENLÖSNING. Pibox Hygiene Vision är precis som namnet antyder en vision om hur hygien bör se ut. Hygiene Vision är en komplett helhetslösning för såväl hemmet som ute i restaurang- och butiksmiljöer. Med färdiga koncept för toalett-, gång- och köksutrymmen är det bara för dig som kund att fritt välja din lösning.

DISPENSERS MED TEKNIK. Med sina fräscha dofter och självdoserande dispensers med No Touch-funktion är Hygiene Vision ett framtidssäkrat val. Det kräver minimalt med underhåll och de tillhörande dispenserna är enkla att sätta upp. Därefter är det bara att fylla på med valfri refill när det väl är dags. Det blir inte enklare än så.

WC, KÖK OCH BUTIK. Det finns färdiga lösningar för toalett, kök och butik i Hygiene Vision-serien. Konstruerade för att hålla utrymmena fria från bakterier men också erbjuda en fräsch doft 24/7.

HYGIEN RÄKNAS. Hygienen är viktig och ofta det första intrycket din verksamhet ger. Därför bör den inte underskattas och med Piboxs Hygiene Vision vågar vi lova att ni definitivt kommer att ge ett gott intryck.