• VARUMÄRKEN
  • MAESTRO®
  • NYBAKAD®
  • PANDY®
  • ECO®
  • PIFORM
  • STAR BOX

PIBOXS VARUMÄRKEN


VÅRA VARUMÄRKEN. I Piboxs breda sortiment, som riktar sig såväl till food service och restauranger som till konsumenter, finns de flesta typer av produkter inom pizzakartonger och emballage.

Här kan ni läsa mer om våra olika varumärken och deras respektive nisch.

MAESTRO®


Pizzakartongen för den med krav på design och kvalitet.

NYBAKAD®


En enklare pizzakartong från favoritbagaren.

PANDY®


Torkpapper och servetter för proffs och hemmabruk.

ECO®


Det miljövänliga alternativet med fokus på hållbarhet.

PIFORM


Take Away-förpackningar för alla tillfällen.

STARBOX


Den flexibla hämtboxen.

LÄS MER. Ni kan läsa mer om våra varumärken i menyn till vänster där det även finns tillgång till fler produktbilder.

PIZZAKARTONG MAESTRO®


DESIGN OCH KVALITET. Pizzakartongerna i Maestro-serien är en av marknadens mest populära och igenkända. Mycket tack vare dess stilrena design men också robusta kvalitet. Maestro-kartongen erbjuder fördelar som få andra pizzakartongerna kan erbjuda och är därför det självklara valet för flera pizzerior när de ska välja sin pizzakartong.

KRAFTLINER NYFIBER. Då det är vår mest populära pizzakartong är det ett måste för oss att kunna erbjuda den i flera olika storlekar och utföranden. Den finns i flera olika kombinationer med antingen vit och/eller brun in- och utsida. Kvalitet var det också och då är det naturligtvis Kraftliner Nyfiber som vi har i denna kartong. Att den är mer än lämplig för kontakt med livsmedel är inget vi sticker under stol med.

MÖNSTERSKYDDAD FÖRPACKNING. Design var det ja. En av få pizzakartongerna på marknaden idag som är patenterad och det är något vi naturligtvis är väldigt stolta och måna över. Just för att undvika att andra ska utnyttja Maestro-kartongen rykte som en kvalitetskartong har vi sett till att mönsterskydda förpackningen vilket innebär att det bara är Pibox som trycker denna pizzakartong.

ETT SJÄLVKLART VAL. Är ni ute efter kvalitet och design i ett är pizzakartongerna i Maestro-serien det självklara valet.

PIZZAKARTONG NYBAKAD®


ENKELHETEN SJÄLV. För den som inte vill använda Maestro-kartongen finns såklart ett vettigt alternativ i Nybakad-serien. En populär och enkel kartong som Pibox haft i sitt sortiment i över 10 år, en riktig klassiker med andra ord. Finns i brunt utförande och två snygga färger, rött eller svart. Med sitt enfärgs-tryck är den minimalistisk men ändå fräsch.

EN MIX AV PAPPER. Pappret i Nybakad-serien är en mix av nyfiber och returpapper där nyfibern är på insidan av kartongen för att uppfylla kraven på kontakt med livsmedel.

MÖNSTERSKYDDAD FÖRPACKNING. Nybakad är mönster- och varumärkesskyddat av Pibox och är något vi är stolta över då Nybakad-serien är en mycket uppskattad och populär kartong bland många pizzabagare.

ETT ENKELT VAL. Är ni ute efter ett bra och enkelt alternativ till Maestro så är Nybakad helt klart valet för er.

PANDY® PAPER


TORKPAPPER OCH SERVETTER. Piboxs egna varumärkesskyddade sortiment i papperssegmentet där Pandy står för utbudet. Ett papper som fungerar för såväl konsument- som professionellt bruk. Oavsett om du är ute efter torkpapper eller olika sorters servetter såsom Take Pandy eller Airlaid har Pandy en lösning som passar just ditt behov.

100% NYFIBER. För oss är det viktigt med kvalitet och det syns inte minst på utbudet i Pandy-serien. Allt papper är gjort från 100% nyfiber och är således redo att anta alla de utmaningar som det utsätts för. Med utmärkta absorptionsegenskaper och silkeslen känsla är Pandy pappret för dig som ställer krav på sina produkter.

FLERA ALTERNATIV. När det gäller utbudet har vi satsat på en rad variationer i storlekarna. Med de tillhörande dispensers som är konstruerade för att passa med Pandy Torkpapper kan du på nolltid sätta upp ditt egna torkpapper för hemma- eller professionellt bruk.

KOMPLETTERA MED HYGIENE VISION. Pandy Torkpapper är ett utmärkt val för den som vill ha ett kvalitativt papper som räcker långt. Kompletteras utmärkt med till exempel vår Hygiene Vision-serie för en komplett hygienlösning.

ECO®


FOKUS PÅ HÅLLBARHET. ECO-Line är Piboxs senaste tillskott där miljön är i fokus - bokstavligen talat. Den snygga designen innefattar en cirkulär form för att styrka hur viktigt det är med återvinning och att tänka klimatsmart. Vad är det då som gör ECO-Line så speciellt?

FSC-CERTIFIERAD RÅVARA. ECO-Lines alla pizzakartonger är tillverkade utav FSC-certifierad råvara vilket innebär att pappersråvaran kommer från ett hållbart och ansvarsfullt skogsbruk med full spårbarhet i hela kedjan. Råvaran är gjord utav återvunnet papper samt med en enda tryckfärg med tydligt miljöbudskap och kan självklart återvinnas för att kunna användas pånytt.

MER ÄN BARA EN FÖRPACKNING. Förutom pizzakartonger i naturbrun färg med svart tryck så finns även ECO-Boxen i vitt utförande med snyggt grönt tryck för att ytterligare styrka miljöbudskapet. Finns i en rad olika storlekar och fler produkter inom ECO-Line, såsom textilpåsar, är på ingång med fokus på just hållbarhet.

TA ANSVAR! Genom att välja ECO-Line tar ni som kund ett tydligt ansvar gentemot era kunder och vår miljö där ni visar att ni bryr er om miljön.

PIFORM TAKE AWAY-BÄGARE


TAKE AWAY FÖR ALLA TILLFÄLLEN. Med Piform bägare har du ett brett utbud av såväl runda som rektangulära well- och plastbägare för alla tillfällen. Oavsett om du ska förvara små eller stora innehåll har vi storleken för dig. Piform är utformat för att kunna erbjuda alla de möjligheter en portabel matförpackning ska erbjuda.

TÅLIGT MATERIAL. Bägarna i Piform-serien är gjorda från kvalitativ wellpapp men finns även i plast. Noggrannt designade och tillverkade så att de tillhörande locken ser till att försluta innehållet på ett optimalt sätt. Det spelar ingen roll om det är flytande eller fasta livsmedel som du ska förvara då Piform har en storlek för just ditt ändamål.

GODKÄNDA FÖR LIVSMEDEL. Precis som för alla produkter på marknaden som ska komma i kontakt med livsmedel är Piform-bägarna godkända för kontakt med livsmedel. De genomgår noggranna kemiska analyser för att garantera att produkterna inte inverkar på innehållet eller konsumenterna.

PIFORMANCE. Piform levererar ett högklassigt resultat i en enkel förpackning och presterar alltid på topp. Därför bör bägarna i Piform-serien vara ett naturligt inslag i ert sortiment.

STAR BOX


DEN FLEXIBLA HÄMTBOXEN. Star Box är namnet på vår hämtbox i EPS, expanderad polystyren. Med en enkel förslutning, robust design och tre olika utförande är Star Box den mest lämpade hämtboxen för Take Away-mat. Oavsett om det handlar om varma eller kalla maträtter ser Star Box till att leva upp till sitt stjärnfyllda namn.

TRE OLICKA FACK. Star Box finns i tre olika utföranden med 1-, 2- eller 3-fack och ger dig som kund valfriheten att själv välja vilken lösning som passar dig. Eller varför inte kombinera de olika facken till olika maträtter? Möjligheterna är många med Star Box.

TESTADE OCH GODKÄNDA. Det är viktigt att kvalitetssäkra våra produkter och Star Box är inget undantag. Precis som i Piform-serien är polystyren en plast som är strikt reglerad för kontakt med livsmedel och vi levererar alltid dokumentation som styrker Star Boxs lämplighet för kontakt med livsmedel.

SMIDIG TAKE AWAY. Vi är stolta över vår Star Box och rekommenderar den alltid. Vi ser den som den allra bästa och smidigaste lösningen för Take Away-rätter.

© Copyright 2022 PIBOX | Håltegelvägen 9, 238 39 Oxie 070-553 95 33 info@pibox.se

Vanliga frågor   |   Dataskydd   |   Cookies   |   Användarvillkor   |   Köpvillkor