• PIZZA
  • WELLPAPP
  • TAKE AWAY
  • TORKPAPPER
  • HYGIEN

PIZZAKARTONGER

Piboxs pizzakartonger har sakta men säkert tagit över en allt större del av marknaden i Sverige. Mycket tack vare pizzakartongernas kvalitet och design.

Vår mest sålda pizzakartong, Pizza Maestro, är mönsterskyddad med en patenterad design som endast Pibox trycker. Den är vår finaste pizzakartong gjord av finaste nyfiber och godkänd för livsmedelshantering. Den går att få i såväl vitt som brunt utförande och i vilken storlek som helst, allt enligt kundens önskemål.

Utöver Maestro-pizzakartongen har vi flera andra pizzakartonger som är populära bland våra kunder. Under fliken produkter kan ni ta del utav de olika tryck som Pibox erbjuder. Samtliga våra pizzakartonger går att få i den kvalitet och storlek som kunden önskar. Vi utformar alltid en skräddarsydd lösning så att den passar er. Vi strävar alltid efter att få fram bästa möjliga pizzakartong till så effektiv kostnad som möjligt och med så låg inverkan på miljön som möjligt. För oss är det helheten som räknas.

WELLPAPP & EGET TRYCK

Wellen har alltid representerat framtidens pizzakartong enligt oss på Pibox och är något vi jobbat med sedan länge. Redan när solidkartongen fanns på marknaden började Pibox marknadsföra wellpappkartongen som framtidens pizzakartong.

Idag är det wellpappkartongen som är obestridbar etta bland pizzakartonger vilket vi är experter på. Med andra ord kan ni lita på oss när det gäller wellpappen. Vi tummar inte på kvaliteten och ser alltid till att ni får rätt produkt som ska passa ert ändamål.

Sugen på en egen design på er förpackning? Pibox erbjuder skräddarsydda profilerade förpackningar med ert snygga tryck på samt egen stansutformning. För pizzakartonger är minsta kvantitet 13 500 styck och vi utlovar leverans inom 4 veckor från godkänd korrektur. Dessutom är alla våra pizzakartonger producerade av FSC®-certifierat papper (FSC Mix) och ger er som kund en trygghet att pappersråvaran kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk.

Ta kontakt med oss så hjälper vi er att ta fram just er pizzakartong.

WELLPAPP

Wellådor är en mycket vanligt förekommande förpackning, såväl för transport som packning. Wellpapp är ett högst flexibelt förpackningsmaterial och tillverkarna jobbar kontinuerligt med att hitta ett optimalt förhållande mellan styrka och vikt.

Många av våra lådor idag används bland annat för att packa bröd och chark samt för postordrar. Något de lämpar sig utmärkt för. Dessutom säljer vi tillhörande packtejp till lådorna så att du som kund ska behöva bekymra dig så lite som möjligt.

Pibox erbjuder många olika typer av wellådor, från standardstorlekar till helt kundanpassade lösningar. I sortimentet ingår allt ifrån stansade lådor och slitslådor till wellark, tråg och stapelbara lådor anpassade för pall.

STANSFORM

Vi hjälper gärna er med att utforma er egen stansform. Oavsett om det gäller till en ny pizzakartong eller wellåda. Vi ser inga hinder med att utforma nya förpackningar och hjälper gärna er att ta fram er nya förpackning.

TRYCK

Vill ni ha ett eget tryck? Inga problem. Ett eget tryck gör din förpackning mer personlig och piffar upp den. Om ni har en egen logga eller ett budskap som ni vill trycka på er förpackning ser vi till att möjliggöra detta.

FLUTING

Vårt utbud av wellpapp sträcker sig långt. Vi erbjuder flera olika sorters fluting så att förpackningen lämpar sig väl för ändamålet. Kvaliteten är viktig och därför hjälper vi mer än gärna er med att ta fram rätt sorts fluting.

FORM

Formgivning är något som börjar utvecklas allt mer. Standard- förpackningar i all ära men en lite udda förpackning sticker alltid ut. Har ni en idé kring en förpackning som ni vill utveckla gör vi gärna den resan med er.

TAKE AWAY

Vårt utbud av plast- och aluminiumprodukter är ett brett segment som främst innefattar Take Away. Våra hämtboxar i EPS, mer känt som Star Box, är en av marknadens bästa och finns i 1-, 2- och 3-fack. Förutom hämtboxar har vi även plastbägarna i Piform-serien som lämpar sig utmärkt för till exempel såser och sallader. Även de finns i olika storlekar och i såväl runda som rektangulära former. Självklart med tillhörande lock för en så smidig och tajt återförslutning som möjligt.

Utöver lådor och bägare så har vi även ett brett utbud av plastpåsar för bland annat pizza och annan mat eller frukt. Starka och hållbara för att klara påfrestningarna som ställs idag har vi garanterat en plastpåse för er. Detsamma gäller vår slitstarka PVC-film och soppåse.

Aluminiumprodukter erbjuder vi också. Formar och aluminiumfolie är storsäljarna inom detta segment och är något vi satsat stort på. Samtliga våra formar är godkända för livsmedelshantering och håller innehållet fräscht. Här finns det flera olika storlekar och fack att välja mellan så att utformningen passar just ert behov.

Detsamma gäller folien samt sträckfilmen som vi erbjuder. Längd och tjocklek (my) samt perforerad eller operforerad är helt upp till dig då vårt breda sortiment av aluminiumfilm lämpar sig för all sorts hantering.

TORKPAPPER

Pibox erbjuder torkpapper för alla behov. Oavsett om det är till storkök eller industri har vi en lösning för er. Vårt papper i Pandy-serien är gjort från 100% nyfiber och finns i flera olika uppsättningar för att passa just er.

Pandy-duken är vår alldeles egna fiberduk som passar för till exempel bilvård eller köket. Samtliga torkpapper finns i standardstorlekarna Mini, Medium eller XL eller efter anpassat behov. Självfallet har vi tillhörande dispensers till för att underlätta hanteringen för er.

Hygien är viktigt och det är något vi är medvetna om. Därför har vi inte snålat på utbudet av våra servetter. Vårt breda sortiment av servetter ger er som kund valmöjligheter så att ni hittar en lösning som passar er. Vi erbjuder allt ifrån enklare barservetter till dispensservetter med olika lager och färger. Är ni ute efter en skräddarsydd servett är inte heller det något bekymmer. Kontakta oss så ser vi till att göra er vision till verklighet.

HYGIEN

Hygien blir allt viktigare i dagens samhälle och det har inte vi missat. Med vårt senaste tillskott Pibox Hygiene Vision har vi nu möjligheten att erbjuda er en komplett hygienlösning för konsument- och professionellt bruk.

Med de kompletta helhetslösningarna för toalett och kök är Hygiene Vision ett enkelt och bekymmersfritt val för den som bryr sig om sin och sin verksamhets hygien.

Oavsett om du ska använda hygienlösningen åt dina kunder eller anställda är det viktigt att kunna visa upp och erbjuda en fräsch lösning. Tillsammans med Pandy Torkpapper har du därmed möjligheten att kunna visa upp din verksamhet på bästa möjliga sätt.

Läs gärna mer om vårt hygienkoncept i PDF:en nedan.

  • Hygienkoncept Pibox PDF
  • © Copyright 2021 PIBOX | Håltegelvägen 9, 238 39 Oxie 070-553 95 33 info@pibox.se

    Vanliga frågor   |   Dataskydd   |   Cookies   |   Användarvillkor   |   Köpvillkor