Pibox - Din förpackningsspecialist

VÅRA POLICIES
Läs mer om våra policies.
> Miljöpolicy
> Kvalitetspolicy

Pibox är förpackningsproducenten som tillhandahåller pizzakartonger och emballage i wellpapp samt förpackningar för Take Away. Segmentet Take Away innefattar allt ifrån hämtboxar, aluminiumformar, PVC-film och servetter till plastbägare i olika storlekar. Dessutom omfattar vårt sortiment även övriga produkter såsom torkpapper, aluminiumfolie, wellark och packtejp.

Bland våra kunder märks restauranggrossister, brödtillverkare, charkuterier, med flera. Vi är bland de ledande inom Sverige på pizzakartonger med vår patenterade Maestro-kartong. Förutom pizzakartonger i wellpapp så erbjuder vi såväl profilerade som standardiserade wellådor i olika kompositioner, allt för att passa kundens behov.

Med över tio år i branschen så är vi ett etablerat företag som står för kvalitet och drivkraft. Vårt mål är att ständigt finnas till hands för våra kunder vilket har utvecklat Pibox till ett välrenommerat företag på marknaden.

Företagets säte är i Malmö där vårt stora distributionslager samt kontor ligger. Till våra kunder i närheten av vårt distributionscenter erbjuder vi omedelbar transport med vår egna lastbil.

WE LOVE BOXES. Det är Piboxs motto och något vi verkligen gör - dagligen. Som specialister på förpackningslösningar vill vi dela den kärleken med er.

PQS - Med fokus på kvalitet

För oss är det viktigt med kvalitet. Kvalitet på våra produkter men också på vårt bemötande. För att ni som kund ska kunna fokusera på att sälja har vi vårt egna kvalitetssystem i PQS, Pibox Quality System, som går ut på att säkra alla våra produkter som kommer i kontakt med livsmedel.

Det innebär bland annat att vi alltid utvärderar och kvalitetssäkrar våra produkter innan vi tar in de i vårt sortiment. Vi erbjuder dokumenation (bl.a. tekniska specifikationer och produktcertifikat) som styrker produkternas lämplighet men också ursprung. Vi ser till att våra råvaruleverantörer är certifierade och är noga med att kunna erbjuda spårbarhet på våra produkter.

Läs gärna mer om vårt kvalitetssystem och vad det innebär för dig som kund i vår PDF-folder.

Varför Pibox?

  • Ett brett sortiment av kvalitativa produkter till bra pris.
  • Korta och pålitliga leveranstider.
  • Flexibilitet vad gäller konstruktion, design och kvantiteter.
  • Medlemmar i REPA-registret.
  • Jobbar efter en särskild miljö- och kvalitetspolicy.
  • Arbetar med leverantörer som kan garantera råvarornas ursprung.

Ovanstående punkter är bara en kortare beskrivning av våra arbetsmetoder. Ta gärna kontakt med oss för att boka ett möte där vi kan berätta mer om oss och om hur vi tror Pibox kan hjälpa just ert företag.

Ledning

Vårt team består av flera kunniga och duktiga medarbetare. Tillsammans med ledningen nedan som sköter den löpande driften utgör vi företagets stomme. Vill ni komma i kontakt med någon utav oss? Tveka då inte att höra av er!